U 17-drenge Vest glemte at snøre sækken

image U 17-drenge Vest - her dog i aktion mod Hobro IK i pokalturneringen - måtte se 2-0 blive til 3-2 efter pausen i hjemmekampen mod Thisted FC, men kampen endte dog 3-3. Arkivfoto
Af Jakob Jensen
19. september 2016 kl. 09:59
U 17-drenge Vest førte 2-0 ved pausen i hjemmekampen mod Thisted FC søndag 18/9, men gæsterne kom foran 3-2, inden SIF fik udlignet til 3-3. Og med det resultat holder SIF-holdet fortsat Thisted FC under sig i tabellen - her samler U 17-cheftræner Jakob Jensen op på det opgør....

Vi havde søndagens modstander, Thisted FC, helt nede i sækken, da vi spillede vel nok sæsonens flotteste halvleg.

Vi spillede dem totalt ud af banen og førte 2-0 ved pausen. Målene blev scoret af først Malthe Christiansen på et drøn af et langskud, hvor bolden bragede ind i krydset, og det andet mål scorede Casper Henriksen. Han bankede bolden i kassen på oplæg af Andreas Pinstrup.

Inden kampen havde vi snakket om at presse dem højt på banen, og det så ud til, at det overraskede dem meget. Vi sad på det hele og burde også have
scoret et enkelt mål mere.

I pausen var vi enige om bare at køre på og fortsat presse dem højt og gøre arbejdet færdigt. Men fra anden halvlegs start havde Thisted FC rokeret rundt, og med en mand mere på midten fik de os presset 20 meter længere
tilbage, og vi kunne ikke få gang i presspillet igen.
Vi var dog stadig ikke nervøse, da vi havde godt fat i dem, men som det tit sker, når man er ovenpå, scorer de andre ud af ingenting.

På et par personlige fejl blev en sikker føring forvandlet til 2-3, og Thisted FC kunne ovenikøbet med lidt held have scoret en gang eller to mere.

Med 10 minutter tilbage rokerede vi lidt rundt, og da Thisted FC fik to gule kort, fik vi lagt spillet frem igen. Og vi fik da også scoret til 3-3, da Malthe Christiansen med hovedet fandt Nicklas Bucio, som sendte bolden i nettet - også med hovedet.
Mere farlige blev vi dog ikke, og kampen endte 3-3. Og med det resultat holder vi stadig Thisted FC bag os under nedrykningsstregen.

Det var dog samlet set et ærgerligt pointtab, som vi kun kan takke os selv for
En gammel “klog” landstræner sagde engang, at 2-0 er den værste føring - og efter søndagens kamp kan vi kun give ham ret.

SIF-truppen mod Thisted FC, spillerne nævnt i vilkårlig rækkefølge: Simon Johansen, Andreas Pinstrup, Casper Henriksen, Casper Kejser Dyrholm, Casper Lolholm Andersen, Gustav Midtgaard, Jens Janum Riis, Kasper Moes, Kasper Pedersen, Kristian Løber, Malthe Christiansen, Marius Møller, Nicklas Bucio og Tobias Godsk.