U 17-drenge Vest tilbage på sporet

image U 17 Vest 2-drenge tog topholdets skalp i den forgangne weekend og er nu blot tre point fra førstepladsen men også blot tre point fra en nedrykningsplads. Arkivfoto
Af Jakob Jensen
26. september 2016 kl. 11:53
U 17-drenge Vest tog i den forgangne weekend topholdet LKB/VFB/RKG's skalp efter fire SIF-kampe uden sejre - to nederlag og to uafgjorte. SIF vandt 2-1 på Vaarst Stadion med U 15-keeper Kasper Niss som vikar i målet. Læs mere her....

Slutresultatet lød på 1-2 til os efter en meget lige kamp mod topholdet LKB/VFB/RKG (holdsamarbejde mellem LKB/Gistrup, Vaarst-Fjellerad Boldklub og RKG Klarup).

Vi var ellers inden kampen ramt af afbud på målmandsposten fra Simon Johansen, og da ingen af målmændene fra U 16 kunne hjælpe, måtte vi låne i U 15-afdelingen, hvor Kasper Buus Niss var frisk på udfordringen. Og den klarede han rigtig flot. Han var sikker i alle sine indgreb og god med bolden ved fødderne.

Det lykkedes os gennem store dele af kampen at presse dem nogenlunde højt på deres banehalvdel, og vi havde da også et par store chancer i første halvleg. Dog må vi sige, at vores førsteberøringer ikke var, som de skulle være, og så er det svært.
Vi stod til gengæld godt i forsvaret, hvor vi pressede dem til at afslutte langt udefra. Stillingen ved pausen var 0-0.

Første scoring til 0-1 blev scoret af Casper Henriksen på oplæg af Nicklas Bucio to minutter efter pausen, men kort efter fik hjemmeholdet udlignet. Nicklas Bucio scorede selv det afgørende mål til 1-2 små 10 minutter før slutfløjtet efter en rigtig flot kamp fra hans side.
Begge vores mål iøvrigt scoret på skud, som blev rettet af af en modstander - dejligt at vi også kan score de mål, som man ellers altid synes, at kun modstanderne scorer.

Alt i alt en godkendt kamp, hvor vi specielt efter pausen fik vist, at vi er et rigtig godt hold, som kan slå alle. Og spændingen i puljen er intakt med tre point op til førstepladsen og tre point ned til en nedrykningsplads.

Den aktuelle stilling i U 17 Vest-puljen, kampe, point og målscore:
1. Hjørring IF 7 kampe - 14 point (16-4)
2. LKB/VFB/RKG 7 kampe - 12 point (16-10)
3. Støvring IF 7 kampe - 11 point (14-12)
4. Løgstør IF 7 kampe - 9 point (10.16)
5. Thisted FC 7 kampe - 8 point (19-17)
6. Skjold Sæby 7 kampe - 4 point (7-23)

Puljevinderen sikrer sig oprykning til forårets U 17 2. division, mens nr 2-4 bliver i U 17 Vest. Nr 5-6 rykker ned i U 17 1.

SIF-truppen mod LKB/VFB/RKG, spillerne nævnt i vilkårlig rækkefølge: Kasper Buus Niss (U 15) - Andreas Pinstrup, Casper Henriksen, Casper Kejser Dyrholm, Casper Lolholm Andersen, Gustav Midtgaard, Jens Janum Riis, Kasper Moes, Kasper Pedersen, Malthe Christiansen, Nicklas Bucio, Noah Overgaard Skouboe (U 16) og Tobias Godsk.