U 17 fik 22 minutter i drømmeland

image Ærgrelse i SIF-lejren og jubel i HI-lejren i baggrunden efter 1-1 på Støvring Stadion i oprykningsfinalen i U 17 Vest i sidste spillerunde.
17. oktober 2016 kl. 12:24
U 17-drenge måtte se en føring på 1-0 ved pausen blive vekslet til 1-1 i søndagens oprykningsfinale hjemme mod Hjørring IF i U 17 Vest, og gæsterne snuppede dermed adgangskortet til forårets U 17 2. division, mens SIF forblev på en fornem andenplads i puljen. Læs mere her - friske fotos....

22 minutter i drømmeland blev det til for U 17 Vest-drenge, da det søndag 16/10 gjaldt "oprykningsfinalen" i et drabeligt topopgør mellem puljens nummer et og to på Støvring Stadion med gæsterne fra HI i den mest gunstige position på forhånd, idet HI som etter kunne nøjes med uafgjort for at tage den enlige billet til forårets U 17 2. division.

Og knaldperlen i sidste spillerunde sluttede 1-1, så HI fastholdt forspringet på tre point ned til Støvring IF, men undervejs nåede hjemmeholdet at stå med det ene ben i det forjættede land, U 17 2. division, i 22 minutter.

Syv minutter før pausen bragte midtbanespilleren Malthe Christiansen nemlig SIF foran 1-0 på et langskud kort efter, at HI havde fået en scoring annulleret for offside. HI-keeperen kunne i første omgang kun halvklare langskuddet fra Malthe Christiansen, og bolden fortsatte ind i målet, hvor et par medspillere forsøgte at få den væk, men dommeren fastslog, at bolden havde været i kassen.
Inden den åbningstræffer havde SIF-mandskabet været glimrende med og var kommet frem til tre andre pæne muligheder for at score, men gæsterne bed selvsagt også fra sig og kom frem til deres muligheder.
1-0 ved pausen.

SIF-startopstillingen, 4-4-1-1: Simon Johansen - Kasper Pedersen, Casper Lolholm Andersen, Casper Kejser Dyrholm og Kasper Moes - Andreas Pinstrup, Casper Henriksen, Malthe Christiansen og Nicklas Bucio - Gustav Midtgaard - Jens Janum Riis. Bænken denne gang: Jonas Ohm Sauer, Tobias Godsk og Michael Rugren Andersen.

Fra anden halvlegs start erstattede Jonas Ohm Sauer så Kasper Pedersen på pladsen som højre back.

Og SIF-mandskabet holdt stand i de første 15 minutter af anden halvleg, men i opgørets 55. minut kom udligningen så til 1-1. HI fik sendt bolden ind i feltet på et indlæg fra den ene flanke, der blev headet på mål, og på returbolden satte en HI-spiller bolden i nettet til 1-1.
Så var HI tilbage ved styrpinden, idet gæsterne kunne nøjes med uafgjort for at vinde puljen og tage billetten til U 17 2. division. HI var på forhånd tre point foran SIF, og de to hold havde spillet 0-0 i Hjørring i efterårets første indbyrdes møde, og derfor ville SIF - i givet fald - tage førstepladsen med en sejr i sidste spillerunde på reglen om at være bedst indbyrdes.
Minuttet før udligningen havde Michael Rugren Andersen erstattet Gustav Midtgaard hos hjemmeholdet.

I det 62. minut kom Tobias Godsk på banen i stedet for Andreas Pinstrup hos SIF - Godsk overtog pladsen på højrekanten af midtbanen.
SIF forsøgte ihærdigt at presse sig frem til den måske afgørende scoring til 2-1, og med 12 minutter igen skulle der satses offensivt, da Gustav Midtgaard kom ind igen - ud gik Kasper Moes. En angriber ind for en forsvarer.

Minuttet efter indkasserede SIF-midtstopperen Casper Lolholm Andersen desværre et gult kort for en tackling midt på egen banehalvdel, så SIF ville være i undertal frem til det sidste minut af den ordinære spilletid.
Det gjorde det selvsagt noget sværere at sætte en afgørende offensiv satsning ind. I det 78. minut kom høje Kasper Pedersen også ind i forreste geled - ud gik Jens Janum Riis. Der skulle bankes bolde op på Gustav Midtgaard og Kasper Pedersen, og så skulle der håbes på nedfald og en tilfærdig chance.

Og SIF fik faktisk en gylden mulighed i de døende minutter. I det 79. minut blev bolden spillet ud til Michael Rugren Andersen, der glimrende fik bolden med ind i venstre side af gæsternes straffesparksfelt, men så gled SIF-spilleren i splitsekunderne, hvor det ellers var ved at trække op til en afslutning.
SIF pressede på - også i de tre-fire minutters tillægstid, men det forblev 1-1, og så kunne oprykningsjublen bryde ud i HI-lejren.

SIF-mandskabet forblev på en særdeles flot andenplads i U 17 Vest og tog point fra puljevinderne HI i begge efterårets kampe. I foråret 2017 skal U 17-drengene altså igen prøve kræfterne af i U 17 Vest.

Fornem opbakning fra sidelinjen til begge hold i søndagens "oprykningsfinale" på Støvring Stadion.

Det er muligt at se flere billeder fra kampen på klubbens Facebook-side, link her: