U 17 måtte se SSB snuppe billet til finale

image U 17-drenge tabte JM-semifinalen 4-5 til SSB, der nu skal møde Ringkøbing i JM-finalen. Arkivfoto
19. juni 2016 kl. 18:49
JM-semifinalen på udebane mod Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) blev endestationen for U 17-drenge i U 17 1-rækken. SSB sejrede 5-4 i ordinær spilletid i et i opgør, hvor SIF-mandskabet fortjener ros for at vise god moral i en kamp, hvor hjemmeholdet havde alle føringer undersvejs. Læs mere her...

U 17-drenge i U 17 1-rækken måtte se Storvorde-Sejlflod Boldklub (SSB) tjekke ind til JM-finalen onsdag 22/6 kl . 19.00 på neutral bane, da SSB besejrede SIF-mandskabet 5-4 i Storvorde søndag eftermiddag 19/6 - i ordinær spilletid.
Jo, der skete noget i begge ender af banen i denne JM-semifinale, og kampen udviklede sig desværre - set med SIF-briller - til lidt af en bjergbestigning.

SIF indledte egentlig ganske udmærket spillemæssigt, men etter 12-15 minutter stod der 2-0. Først kom SSB foran i kølvandet på et indkast i deres højre side, hvor en spiller slap fri til skud, og ved scoringen til 2-0 var det et hjørnespark og for slap SIF-indgriben og ditto opdækning, der gjorde udslaget.
SIF fik dog tanket ny energi og selvtillid, da en en forrygende spillende midtbanegeneral og anfører i skikkelse af Asger Bundgaard Nielsen, fik reduceret til 2-1. SIF var generelt mest på bolden og forsøgte at spille sig frem til målchancerne, mens hjemmeholdet stod for en mere direkte spillestil med lange bolden frem på deres kanter, indlæg og afslutninger.
Og score på deres målchancer, de kunne SSB i dette opgør i blæsten på det åbne Storvorde Stadion, hvor bolden havde det med at ryge langt væk, når den kom ud af banen. Og det gjorde den tit især efter pausen, når hjemmeholdet luftede ud.

Inden pausen følte SIF-kantspilleren Roi Jacobsen, at han skulle have haft et straffespark, men det blev ikke dømt. Marcus Skovhus Pedersen havde også et par gode skud, hvor den sidste præcision lige manglede, men i stedet for 2-2 blev det 3-1 til SSB inden pausen, da en SSB-spiller slap igennem på en omstilling.

SIF-startopstillingen 4-3-3: Anders Dupont - Patrick Davidsen, Magnus Ravn, Frederik Pind og Mads Munk Nielsen - Asger Bundgaard Nielsen, Marcus Skovhus Pedersen og Mads Borup Steen - Sebastian Meyer, Niclas Plougmann og Roi Jacobsen.
På bænken: Ridwaan Ahmed Hussen, Jacob Fabricius og Miklas Søgaard Sørensen.

Fra anden halvlegs start kom Ridwaan Ahmed Hussen på banen i stedet for Mads Borup Steen, der signalerede, han trængte til et pusterum. Og der var i SIF-lejren enighed om, at det ikke var en umulig opgave at vende kampen trods 3-1 til SSB.
SIF indledte også anden halvleg fornuftigt, men der gik kun få minutter, inden man løb ind i en mental mavepuster. Indskiftede Ridwaan Ahmed Hussen var med nede i eget felt for at rydde op, og der blev dømt straffespark for hands - til de fleste SIF-spilleres forundring. Den mulighed omsatte SSB sikkert i en scoring til 4-1.

Bjergbestigningen blev lidt stejlere for SIF-gutterne.
Også fordi, Ridwaan Ahmed Hussen fik et gult kort i situationen omkring straffesparket. Alligevel fik forwarden Niclas Plougmann reduceret til 4-2 i undertalssituationen, og der var stadig over en halv time igen.

SIF sastede ved at gå over til at spille med tre i bagkæden. Det måtte bære eller briste. Det lignede i første omgang mest det sidste, da SSB kom foran 5-2 på et gennembrud i deres højre side, hvor SIF-backen Mads Munk Nielsen fik en hård medfart sekunderne inden et indlæg og scoringen til 5-2.
Kort efter erstattede Jacob Fabricius så Mads Munk Nielsen på pladsen som højre back, og den opgave klarede Fabricius fint kampen ud.

Men SIF-spillerne viste god moral, og først blev det 5-3, da Marcus Skovhus Pedersen reducerede, og opgøret fik for alvor nerve og tænding i de sidste 8-9 minutter, da SIF's bedste spiller i dette opgør, Asger Bundgaard Nielsen, fik reduceret til 5-4 på et veltimet hovedstød, hvor han kom først på den bold, Frederik Pind sendte ind fra højre side. Kraftfuldt og præcist blev den bold headet ind.
SIF satsede det hele i slutminutterne i jagten på en udligning til 5-5, og tættest på var Marcus Skovhus Pedersen vel i to situationer. Først med et skud, der desværre ramte medspilleren Sebastian Meyer på vej mod mål og dernæst på et hovedstødsforsøg tæt inde mål, hvor en SSB-spiller fik lov til at underløbe ham og genere så meget, at han ikke fik styret bolden rigtigt.

SSB havde også deres muligheder på hurtige omstillinger efter pausen, men sådan måtte det være, sådan som kampen havde udviklet sig.
Det hele endte i 5-4 til SSB, der nu skal møde Ringkøbing i JM-finalen i U 17 1 på neutral bane onsdag 22/6 kl 19.00. Ringkøbing slog i deres JM-semifinale denne søndag Bramming GIE 5-2.

I SIF-lejren var der ingen vaklen i geledderne i fidusafstemningen om dagens SIF-spiller efter kampen. Anfører Asger Bundgaard Nielsen fik 10 stemmer, Niclas Plougmann 3, Frederik Pind og Roi Jacobsen hver 1.