U 17-piger 1 ubesejret gennem foråret

image U 17-pigerne vandt 10 kampe i træk i foråret 2016. Samlet målscore 47-3 - stærkt gået. Arkivfoto
Af René Qvist
18. juni 2016 kl. 10:41
U 17 piger 1 spillede forleden sidste kamp hjemme i turneringen mod Hadsund. Og med en sejr ville de gå ikke bare ubesejrede gennem foråret, men også uden at tage en kamp og sætte point til. Det opgør fortæller SIF-træner René Qvist mere om her...

Vi startede godt, og efter 5 minutters spil fandt anfører Kathrine Djurhuus med en god bold Julie Ørtoft på midten. Julie var egentligt sluppet fri, men hendes modspiller fra Hadsund ville bytte trøje tidligt i kampen. Dommeren så det, og klart straffespark til Støvring. Maria Johnstad Møller blev sat til at sparke, og vores målmand satte den sikkert ind til 1-0.

Herefter pressede vi godt på Hadsunds mål og spillede bolden godt rundt. Vi skulle dog hen til det 25. minut, inden vi kom på 2-0.
Julie Frank fik erobret bolden ude i venstre side, og efter et træk ind i banen, hamrede hun den ind ved modsatte stolpe. Et godt mål og fuld fortjent føring.

Kort tid efter måtte vi lade Julie Thomsen udskifte. En bold, som blev sparket væk i forsvaret, røg fra kort afstand op på siden af hovedet af Julie, og hun var svimmel og øret hævede meget op. Så lidt øv ovenpå en sæson uden skader.

Vi skiftede meget ud i denne kamp, og der var nogle, der spillede lidt andre pladser, men det virkede fint. Vi blev også ved med at komme til store chancer ved Nicole Ludvigsen, Julie Frank og Mathilde Holmgaard.
Vi fik først udbytte af vores pres i det 58. minut, da Julie Ørtoft flot fra kanten af feltet sparkede os foran 3-0.
En velfortjent sejr.

Det har været en flot sæson. 10 kampe, 30 point og en målscore så flot som 47-3. Det er godkendt, og jeg glæder mig til, at vi skal bygge videre på det, vi har sat igang efter sommerferien i U 18-rækken.
Tak til de mange forældre og søskende, der var mødt frem for at støtte pigerne.
Fedt med den store opbakning, der altid er til holdet.