U 17 Vest fordoblede pointhøsten

image Gustav Midtgaard - her klar til at modtage bolden på et indkast i en testkamp mod Vorup FB tidligere på foråret - scorede begge mål for U 17 Vest i 2-2-kampen mod LKB/VFB/RKG. Arklvfoto
Af Jakob Jensen
01. maj 2017 kl. 23:38
U 17-drenge Vest spillede - trods en del afbud - 2-2 på udebane mod LKB/VFB/RKG og førte 2-1 efter pausen. Begge SIF-scoringer blev sat ind af angriberen Gustav Midtgaard. Her samler U 17-cheftræner Jakob Jensen op på det opgør...

Fire afbud inden kampen på udebane mod LKB/VFB/RKG (samenslutningshold mellem LKB-Gistrup, Vaarst-Fjellerad Boldklub og RKG Klarup) og et afbud en time inden, da Michael Rugren ikke kunne få fat på sine fodboldstøvler, som var låst inde. Det gjorde alt sammen, at det blev en svær kamp mod et hold, vi normalt bør slå.

Oplægget var, at vi skulle stå lavt og kompakt og først ligge pres på dem ved midtercirklen. Vi snakkede om, at da vi ved, at vi laver mål i næsten alle kampe, skulle vi spille med tålmodighed og vente på de chancer, vi vidste, vi ville få. Og vi skulle holde os til den plan, så vi ikke forivrede os lidt ligesom, vi gjorde i sidste kamp, hvor vi fik lagt presset for højt og gav dem for meget plads at spille på. Derudover var vi enige om, at indstilling og fight skulle være i top, da sæsonens første sejr skulle i hus. Vi havde ét point på kontoen inden dette opgør.

Vi indledte kampen rigtig godt, og Niklas Bucio havde første skud på mål allerede efter 2 minutter. Det skud klarede målmanden dog, og i de første 30 minutter havde vi ydeligere et par store chancer. Men som det tit sker, når man ikke får udnyttet chancerne, så var det istedet modstanderen, som scorede på en lidt tilfældig dødbold - 1-0 til hjemmeholdet efter 32 minutter.

Vi fortsatte dog og kom på 1-1, da Casper Henriksen efter en flot solotur afsluttede, og målmanden halvklarede, men Gustav Midtgaard var over riposten.
Kort inden pausen fik LKB/VFB/RKG et straffespark, da Nikolaj Mouritsen fældede deres angriber, men Simon Johansen var klar i SIF-målet og pillede boden helt ude ved stolpen, så vi kunne gå til pausen med 1-1.

SIF-startopstillingen, 4-5-1: Simon Johansen - Kasper Pedersen, Nicolai Mouritsen, Mads Munk Nielsen og Kasper Moes - Malthe Munch, Nicklas Bucio, Malthe Christiansen, Casper Henriksen og Noah Skouboe - Gustav Midtgaard.
Bænken: Tobias Godsk.

Vi snakkede om stadig at have tålmodighed og stå rigtigt på banen, og så skulle vi udnytte de chancer, vi ville få i anden halvleg.

Vi var knap kommet igang igen, før Gustav Midtgaard igen scorede. Denne gang på en hurtig omstilling, hvor han modtog bolden, og med et par træk snød sin oppasser og smadrede den op i højre målhjørne - 2-1 til os.
10 minutter senere scorede vi igen, da Malthe Christiansen headede den ind efter en dødbold, men desværre var dommeren ikke vågen og fløjtede fejlagtigt for offside, selvom han var tre meter onside. Hjemmeholdet havde dog også et par gode chancer, men Simon Johansen tog godt fra i SIF-målet.

Vi var lidt presset lidt tilbage i de sidste 20 minutter, og LKB fik også scoret, da de sparkede en rigtig lortebold ind i feltet på en dødbold fra 40 meter, og den sejlede i mål efter et par dueller og noget klumpspil til kampens slutresultat 2-2.
Vi kunne dog have taget sejren tre minutter før tid, da Kasper Pedersen pludselig stod helt fri alene med målmanden efter en forsvarsfejl, men desværre ikke fik placeret bolden, så den blev reddet.

Vi ærgrede os efter kampen, da vi kunne og burde have slået dem, men har man ikke de blå SIF-briller på, er 2-2 måske et meget fair resultat.
Kampens spiller blev Gustav Midtgaard med to kasser, men generelt var der mange positive indsatser på SIF-holdet.