U 19-drenge lynede før pausen

image U 19-cheftræner Rasmus Numan og nogle af SIF-spillerne i pausen, hvor SIF førte 3-0. Sejren over Arden/Rosendal blev på 3-0.
07. oktober 2016 kl. 23:46
U 19-drenge - det ene af to hold i U 19 1-puljer - slog til med tre scoringer i første halvleg, da det gjaldt udekampen mod det ubesejrede tophold, Arden/Rosendal, fredag aften 7/10, og SIF-mandskabet stod fast og hentede en 3-0-sejr, der sendte det til tops i U 19 1-puljen. Læs mere her...

U 19-drenge - det ene af to SIF-hold i U 19 1-rækken - afgjorde reelt udekampen mod ellers ubesejrede Arden/Rosendal allerede før pausen fredag aften 7/10 på en af lysbanerne i Hørby Skoleby ved Hobro.
0-3 var cifrene ved pausen, og det blev også slutcifrene i et opgør, som SIF-mandskabet havde rigtig godt styr på. Og med den sejr strøg SIF-holdet til tops i denne pulje i hvertfald for en stund - Aars IK møder Storvorde-Sejlflod Boldklub på søndag og en storsejr kan bringe Aars på førstepladsen efter de tre første spillerunder.

Det var en rigtig stærk præstation af SIF-holdet, der sikrede 3-0-føringen ved pausen ude mod Arden/Rosendal, der havde lagt fra land med sejre over SSB og Aars IK, mens SIF havde slået SSB og tabt 0-1 ude mod Aars IK efter en jammerlig indsats på stort set alle parametre i anden spillerunde.
Den plet blev effektfuldt vasket væk ude mod Arden/Rosendal. Holdkollektivet slog gnister, og attituderne var der hele vejen rundt, og SIF kunne såmænd godt have scoret yderligere tre-fire gange før pausen, mens hjemmeholdet kun rigtig viste tænder på et direkte frispark, som SIF-keeper Anders Dupont dog fik reddet via overliggeren.

Åbningsscoringen til 0-1 stod anfører Zacharias Krunderup for i kølvandet på et godt hjørnespark fra Nicklas Aagaard i venstre side. Bolden havnede slutteligt for fødderne af kaptajn Krunderup, der satte den sikkert i mål.
Forinden havde Marcus Skovhus Pedersen været igennem til to-tre kvalificerede afslutninger fra højre side, og her var heldet med hjemmeholdet.

Det blev 0-2 ved netop Marcus Skovhus Pedersen, der omsatte en superaflevering fra midtstopperen Martin Thinggaard i en herlig scoring. Kort før pausen gjorde forwarden Niclas Plougmann det til 0-3 på et resolut langskud, hvor bolden lige snittede en modstander på vejen ind - men stærkt sat ind under alle omstændigheder. Thinggaard havde i øvrigt flere af de disse sukkerpasninger fordelt over hele kampen, og inden pausen kunne SIF også have scoret, da anfører Zacharias Krunderup satte en tilsvarende klassepasning frem ad banen til en fri medspiller.

I minutttet før pausesignalet indkasserede venstrebacken Andreas Hansen et gult kort for brok over dommerlinjen - 0-3 ved pausen.
SIF indledte derfor i undertal de første ni minutter af anden halvleg men holdt stand.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament: Anders Dupont - Nicolai Mouritsen, Martin Thinggaard, Frederik Pind og Andreas Hansen - Zacharias Krunderup og Rasmus Brendborg - Marcus Skovhus Pedersen, Asger Bundgaard Nielsen og Nicklas Aagaard - Niclas Plougmann. Bænken denne gang: Sebastian Meyer og Patrick Davidsen.

Da SIF blev fuldtallige i det 54. minut, kom Patrick Davidsen ind som venstre back, og kort efter erstattede Sebastian Meyer så Nicolai Mouritsen på den anden back, men både Nicolai Mouritsen og Andreas Hansen kom i aktion senere i anden halvleg.

I de sidste 45 minutter var Arden/Rosendal klart mere på bolden end i første halvleg, men SIF kontrollerede pænt begivenhederne med taktisk vægt på at holde føringen og leve på omstillinger. Et stykke inde i anden halvleg ramlede en af hjemmeholdets spillere hårdt ind i SIF-keeper Anders Dupont, der pådrog sig både næseblod og en stor bule i panden, men den hårdføre SIF-målmand fuldførte dog kampen i sædvanlig sikker stil. Også Asger Bundgaard måtte en tur ud efter et sammenstød - i den periode overtog Marcus Skovhus Pedersen 10'er-rollen på midtbanen.

Hos SIF blev højrebacken Nicolai Mouritsen kampens SIF-spiller med fem stemmer i den efterfølgende fidusafstemning blandt spillere og ledere. Martin Thinggaard var den, der gjorde ham rangen mest stridig med fire stemmer.

Samlet en stærk kollektiv holdpræstation uden kostbare udfald i klynger undervejs som tidligere set.

Efter tre kampe i denne U 19 1-pulje har både SIF og Arden/Rosendal nu vundet to af deres tre første kampe - Aars IK kan gøre dem følgeskab med en sejr søndag over SSB. Altså en hel åben pulje m.h.t til den førsteplads, der udløser en plads i forårets U 19 Vest efter seks spillerunder.

Det andet SIF-hold i U 19 1 skal i aktion på søndag 9/10 i en udekamp mod kronjyske Vorup FB i en anden U 19 1-pulje. SIF-holdet har indkasseret to nederlag i de to første kampe ude mod Randers Freja og hjemme mod HOG Hinnerup/Grundfør UI. I U 19 1 er der ingen nedrykning i dette efterår - eneste springbrædt er førstepladsen, der udløser en plads i forårets U 19 Vest. Så det er bare med at klø på og spille frisk til.