U 19 op imod Hobro IK fra U 19 Vest i pokalkamp

image U 19-drengene skal op imod Hobro IK fra U 19 Vest i anden runde af DBU Jylland Pokalturneringen, og den kamp spilles i Støvring tirsdag 13/9 med kickoff kl. 18.15. Arkivfoto
31. august 2016 kl. 11:45
U 19-drengene (SIF 1) besejrede tirsdag aften 30/8 Skørping IF Frem 9-1 i Skørping i en DBU Jylland Pokal-kamp. I næste runde skal U 19-mandskabet op imod Hobro IK fra U 19 Vest, og den kamp er fastsat til tirsdag 13/9 kl. 18.15 i Støvring. Læs mere her...

Godt nok kom hjemmeholdet fra Skørping IF Frem foran 1-0 allerede i det 4. minut, da U 19-drenge (SIF 1) tirsdag aften 30/8 gæstede nabobyen i en DBU Jylland pokalkamp mellem to mandskaber fra Kvalifikationsrækken, men det blev nu alligevel til en komfortabel SIF-sejr på 9-1.

Og lodtrækningen til anden runde af DBU Jylland Pokalturneringen hos U 19-drengene er allerede foretaget. I næste runde får SIF-gutterne fordel af hjemmebane tirsdag 13/9 kl. 18.15 mod Hobro IK fra U 19 Vest, altså en noget stærkere modstander end i tirsdagens prestigefyldte lokalderby i Skørping, hvor spillerne kender hinanden fra fodbold og skolegang.
29 hold - plus en oversidder - fra U 19 Kvalifikationsrækken var i aktion tirsdag aften i første pokalrunde, og tirsdag 13/9 træder 21 U 19 Vest-hold så også ind i turneringen, hvilket giver 18 kampe.
Og SIF har altså trukket Hobro IK fra U 19 Vest, hvor de har lagt fra land med to sejre og to nederlag i efterårets fire første kampe, målscore 11-15.

Tirsdag aften i Skørping gik der dog kun nogle få minutter, hvor hjemmeholdet var i vinderposition. Efter otte minutter var stillingen ændret til 3-1 i SIF-favør. Først udlignede Marcus Skovhus Pedersen til 1-1 på en assist signeret Niclas Plougmann i det 7. minut, hvorefter Niclas Plougmann gjorde det til 2-1 i samme spilleminut, og han øgede også til 3-1 for SIF i det 8. minut på en assist fra Frederik Lykke. Cirka midtvejs i første halvleg gjorde Mads Borup Steen det til 4-1 på et straffespark.

4-1 til SIF ved pausen.

I anden halvleg satte SIF-gutterne definitivt skabet på plads med yderligere fem scoringer, så kampen endte 9-1 i SIF-favør.
Tilbagevendte Zacharias Tejg Krunderup (retur fra JS-holdet, red.) gjorde det til 5-1, Niclas Plougmann øgede til både 6-1 og 7-1 på assist fra henholdsvis Mads Borup Steen og Marcus Skovhus Pedersen, og i det 77. og 78. minut blev det 8-1 og 9-1. Rasmus Brendborg scorede til 8-1 på en assist fra Marcus Skovhus Pedersen, mens Sebastian Meyer sluttede målfesten af med en fuldtræffer til 9-1 på en assist fra Mads Borup Steen.

Hos Skørping IF Frem var fem tidligere SIF-spillere i aktion - alle fem fra Skørping og omegn, og det gjaldt nævnt i tilfældig rækkefølge: Rasmus Brusgaard Rasmussen, Steffen Rugren Andersen, Martin Thorup, Mathias Tengstedt og Rasmus Skannerup Kleis.

Hos U 19-drengene spilles anden, tredje og fjerde pokalrunde her i september, mens kvartfinaler, semifnaler og finale spilles i april/maj 2017.
I tredje pokalrunde, der er fastsat til tirsdag 20/9, træder 8 Div./Liga-hold ind i DBU Jylland pokalturneringen hos U 19-drenge.

SIF-truppen mod Skørping I Frem: Anders Dupont - Andreas Peter Hansen, Frederik Lykke, Frederik Pind, Mads Frost, Mads Borup Steen, Magnus Ravn, Marcus Skovhus Pedersen, Niclas Plougmann, Patrick Davidsen, Rasmus Brendborg, Sebastian Meyer, Søren Salk og Zacharias Krunderup.