U 19 tjekkede ud af pokalturnering

image U 19-drenge lige efter Marcus Skovhus Pedersen reducering til 1-2 i pokalkampen hjemme mod Jammerbugt FC fra U 19 Vest.
20. september 2016 kl. 11:55
U 19 1-drenge tabte 2-4 til Jammerbugt FC fra U 19 Vest på Støvring Stadion mandag aften 19/9 i tredje runde af DBU Jyllands Pokalturnering, og samtidig fik SIF-holdet Mads Frost ankelskadet. Læs mere her...

Det blev ikke lige den aften, U 19 1-drengene havde håbet på, da det mandag 19/9 gjaldt en hjemmekamp mod Jammerbugt FC fra U 19 Vest i tredje runde af DBU Jyllands Pokalturnering.

For det første tabte SIF-mandskabet opgøret 2-4 efter 1-3 ved pausen, og for det andet pådrog allroundspilleren Mads Frost, der har spillet midtstopper i de seneste kampe efter at have været topscorer for U 19 inden sommerferien, sig en ankelskade, der i værste fald kan holde ham ude i den resterende del af efteråret, hvor SIF har to hold med i U 19 1-rækken i to forskellige puljer.
Mads Frost var til røntgenundersøgelse tirsdag formiddag, og lægerne frygter, der er tale om et brud på ankelen. De nærmeste dage må vise, hvor galt fat, det reelt er med U 19-spilleren.

SIF-mandskabet kom rigtig skidt fra start i mandagens pokalopgør mod Jammerbugt FC. Efter 19 minutters spil var stillingen 0-2. To dybdebolde og en hurtig skarpretter i skikkelse af gæsternes Anton Langagergaard, der i øvrigt satte alle fire fuldtræffere ind for Jammerbugt FC i dette opgør.
SIF fik nyt håb i det 23. minut, da Marcus Skovhus Pedersen fuldendte et flot gennemspillet SIF-angreb ved at sende bolden fladt i nettet på noget, der lignede en god gammeldags effektiv tåhyler, hvor han afsluttede hurtigt til overraskelse for gæsternes keeper.

SIF fik ikke rigtig gang i det polerede opspil i de første 45 minutter, og man var sårbar over for gæsternes hurtige omstillinger.
Ni minutter før pausen blev det så 1-3, og det var i den situation, at Mads Frost blev ankelskadet. Asger Bundgaard Nielsen gled ned i midterforsvaret ved siden af Frederik Pind, og så kom Sebastin Meyer ind på højrekanten, mens Marcus Skovhus Pedersen overtog Asgers rolle som 10'er på midtbanen.

SIF-startopstillingen mod Jammerbugt FC, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter humør: Anders Dupont - Andreas Peter Hansen, Mads Frost, Frederik Pind og Patrick Davidsen - Zacharias Krunderup og Rasmus Brendborg - Marcus Skovhus Pedersen, Asger Bundgaard Nielsen og Nicklas Aagaard - Niclas Plougmann. På bænken denne gang: Sebastian Meyer og Frede Keldal Hansen.

Ni minutter efter pausen fik SIF reduceret til 2-3 ved Niclas Plougmann, og herefter havde SIF momentum og kom frem til flere muligheder for at sætte udligningen til 3-3 ind. Cirka midtvejs i anden halvleg kom Frede Hansen ind i midterforsvaret - ud gik Andreas Peter Hansen. Meyer blev ny højreback, og Asger Bundgaard Nielsen kom op på midtbanen igen - Marcus Skovhus Pedersen ud på højrekanten igen.
Men det blev desværre ikke til en scoring til 3-3. I stedet cementerede gæsterne sejren med en fuldtræffer til 2-4 cirka fem minutter før tid, da Anton Langagergaard satte sin fjerde scoring i pokalkampen ind.