U 19 tjekkede ud i JM-kvartfinalen

22. juni 2016 kl. 14:17
U 19-drenge i U 19 1 - uden en lille håndfuld af de vante stamspillere p.g.a studenterugen - tabte deres JM-kvartfinale tirsdag aften 21. juni. Hjemmeholdet Hals FS vendte 0-1 til 2-1 efter pausen og tjekkede ind til JM-semifinalerne. Læs mere her...

Den igangværende JM-uges frontale kollision med studenterugen kunne mærkes, da U 19-drenge skulle spille JM-kvartfinale i U 19 1-rækken tirsdag aften 21/6 ude mod Hals FS.
SIF var af den grund uden firkløveret Mikkel Blad Krogh, Patrick Öster, Patrick Marquartsen og Andreas Tarp, og oveni var holdet stadig uden en skadet David Guldborg. Derfor måtte fire af "fortænderne" fra U 17-drenge træde hjælpende til, idet andre U 19-spillere også havde eksamen og invitationer til kammeraters studenterfester at tage hensyn til.

- Vi spillede bare en skidt kamp og var fra midt i første halvleg under pres mod en Hals-mandskab, der overtog mere og mere af styringen på kampen, siger Zacharias Krunderup, midtbanemotor på SIF-mandskabet.

Trods de noget hårde odds kom SIF foran i Hals. Kort ind i kampen bragte Simon Kibsgaard SIF foran 1-0 efter assist af Mads Frost.
- Vi skabte også yderligere et par chancer i kampens begyndelse, men efter 20-25 minutter overtog Hals initiativet, men vi holdt 1-0-føringen til pausen, forklarer Zacharias Krunderup.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament: Anders Dupont (U 17) - Søren Salk, Mark Bloch, Martin Thinggaard og Alexander Thorup - Zacharias Krunderup og Asger Bundgaard Nielsen (U 17) - Andreas Hansen, Frederik Lykke og Simon Kibsgaard - Mads Frost.
På bænken: Marcus Skovhus Pedersen (U 17) og Niclas Plougmann (U 17).

Fra anden halvlegs start fik Simon Kibsgaard og Frederik Lykke et pusterum - duoen på bænken kom ind. Senere blev der skiftet ud igen i SIF-lejren.
Cirka midtvejs i anden halvleg kom udligningen til 1-1. Det skete på et hovedstød i kølvandet på et hjørnespark, og med cirka 12-15 minutter igen kom Hals FS også foran 2-1, da en spiller slap fri på den ene kant og kunne løfte bolden over Anders Dupont i SIF-målet.

- Vi kom lidt bedre med til sidst, men vi fik ikke rigtig skabt de store målchancer, der kunne retfærdiggøre en udligning til 2-2. Hals FS havde en stærk og hurtig forsvarsspiller, der lukkede Mads Frost godt ned på sin hurtighed, slutter Zacharias Krunderup.