U 19 Vest knækket efter pausen

image Trængsel foran Anders Dupont i SIF-målet i forårspremieren mod Jammerbugt FC i U 19 Vest. Fotos: Hanne Andersen
26. marts 2017 kl. 20:45
To scoringer med få minutters mellemrum af gæsterne fra Jammerbugt FC kort efter pausen kombineret med en flot scoring direkte på frispark til 0-3 cirka midtvejs i anden halvleg fik gassen til at gå af SIF-mandskabet i U 19 Vest-mandskabets forårspremiere hjemme på kunstgræsbanen søndag eftermiddag 26/3. Læs mere her...

Og de to lynscoringer af gæsterne efter sidebyttet var ekstra ærgerlige at indkassere set i det lys, at SIF-mandskabet havde leveret en rigtig god indsats fyldt med gnist, gejst og energi i de første 45 minutter.
Første halvleg var en særdeles jævnbyrdig affære, og SIF-holdet, der spillede 4-2-3-1 eller 4-3-3 efter temperament, var uden at vælte sig i deciderede åbne målchancer glimrende med. I en lille håndfuld tilfælde var det lige den sidste pasning, der ikke sad i skabet i ellers godt sammenskruede angreb, og begge hold gik til stålet uden, at det tog overhånd.

SIF vidste på forhånd, at Jammerbugt FC ville have et par hurtigløbere i front, og der blev brugt mange kræfter på det defensive arbejde, men 0-0 ved pausen.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Anders Dupont - Søren Salk, Frederik Pind, Mads Frost og Andreas Peter Hansen - Rasmus Brendborg og Asger Bundgaard Nielsen - Nikolaj Bøgh, Nicklas Aagaard og Marcus Skovhus Pedersen - Niclas Plougmann.

Egentlig skulle anfører Zacharias Krunderup være startet på banen, men han måtte først bruge lidt tid på at få pakket en gipsfinger bedre ind - efter 5-10 minutter erstattede han så Rasmus Brendborg, der tog plads på bænken sammen med Sebastian Meyer. Det tredje islæt på bænken blev Mads Borup, der først ankom til anden halvleg efter familiebesøg på Sjælland.

SIF indledte anden halvleg med de 11, der havde spillet de sidste cirka 35 minutter af første halvleg, og man stod med en fornemmelse af, at det hold, der scorede det første mål, ville få en gevaldig fordel.
Det blev som nævnt Jammerbugt FC, der kort ind i anden halvleg havde plaffet to mål ind - begge sat op i deres venstre side og i begge tilfælde med Anton Langagergaard som skarpretter.

Mentalt fik SIF dødsstødet, da gæsterne scorede til 0-3 cirka midtvejs i anden halvleg, og så cementerede Anton Langagergaard en flot dag på kontoret med sin tredje scoring for Jammerbugt FC ved at score til 0-4.

Et lidt for stort nederlag ciffermæssigt til SIF-holdet, hvor alle 14 mand i truppen kom i aktion. Desværre måtte Mads Frost lade sig udskifte et stykke inde i anden halvleg p.g.a knas med lysken - vi krydser fingre for, det ikke er noget alvorligt.

U 19 Vest-drenge spiller igen onsdag på udebane mod Brønderslev IF, og lørdag gælder det Arden/Rosendal på udebane.