Det har stået klart siden efterårssæsonens afslutning at der til den kommende sæson skal ny mand på komandobroen for kvindernes nyoprykkede Kvindeserie Vest hold. Efter en grundig rekrutteringsfase er den mand nu fundet.
SIF og Calle Facius forlænger samarbejdet
Ovenpå et turbulent 2020, håber både SIF og Calle Facius på et mere roligt 2021, hvor der forhåbentlig kan arbejdes mere målrettet med det fodboldmæssige end sundhedssituationen tillod det i 2020.
24-10-2020 18:41:38
Remis i sidste sekund
Det lignede en sejr til SIF´s herrer i serie 1, men to et halvt minut inde i overtiden, fik Nordvestmors udlignet til 2-2.
21-10-2020 09:18:25
Overliggeren i vejen for point
Et forsøg på overliggeren i sidste minut, og en stor hovedstødschance i sidste sekund af overtiden, bød den hektiske slutfase på, da herrernes serie 1 i går aftes gæstede Aalborg KFUM
17-10-2020 21:53:38
Kvindernes oprykning sikret
Det har ligget i luften længe at kvinderne i Jyllandsserien ville rykke op. Lørdag blev det så matematisk sikret da det blev til 2-1 over Holtet i en kamp, der egentlig burde have endt 1-0
17-10-2020 21:43:23
Marginalt nederlag til herrerne
Det er en vise der blevet sunget før i dette efterår. Tæt kamp. Marginalerne imod. Ærgerligt nederlag.
16-10-2020 16:24:02
Fejring, opstigning og oprykning?
Det kan blive en uforglemmelig lørdag på Støvring Stadion i morgen. Damerne kan rykke op. Herrerne kan spille sig over nedrykningsstregen og Ruth Andersen bliver hædret. Altsammen på 4 timer.
11-10-2020 00:46:12
Det begynder at lugte af oprykning
MEd en sejr på hele 2-5 i Aabybro, ser det nu for alvor mere end godt ud for SIF´s kvinder i Jyllandsserien. Én sejr ide sidste 3 kampe, eller uafgjort i den ene mod DHF vil betyde oprykning til kvindeserie vest, for første gang i SIF´s historie
11-10-2020 00:32:58
Så kom sejren til serie 1
Ikke siden efterårets første kamp, havde herrernes serie 1 sejret. Efter mange tætte kampe og marginaler imod, lykkedes det lørdag eftermiddag for herrernes serie 1 at få efterårets anden sejr, da Nibe blev slået med 0-3.
08-10-2020 21:51:19
Marginalt nederlag til topholdet
Selvom der spillemæssigt ikke for alvor var nogen forskel på topholdet og bundholdet, så gik det som så ofte set før, topholdet sejrede med 2-0. Ganske symptomatisk for SIF´ernes efterår i herrernes serie 1 indtil nu.