4-0 til U 13-piger ude mod Skørping

image Jan Ringstrømm - en af trænerne for U 12- og u 13-piger - var tilfreds efter U 13 C-pigernes flotte sejr på 4-0 i Skørping i efterårspremieren.
Af Jan Ringstrømm
13. august 2016 kl. 23:54
Så blev der spillet premierekamp for U 13 C-pigerne, og det skete lørdag 13/8. Her samler en af U 13-trænerne - Jan Ringstrømm - op på den kamp. Læs mere her....

U 13-pigernes premiere i U 13 C-rækken skulle spilles i Skørping, så der var lagt op til et lokalbrag af en anden verden. Vores piger var op til kampen og flere dage i forvejen præget af en vis nervøsitet, da holdet jo som bekendt egentlig er rene U 12-spillere.
Dertil kommer endvidere, at flere af de gæve piger aldrig har spillet en betydningsfuld kamp på en 8-mandsbane, og at U 13-Mesterrække-holdet har udtaget tre etablerede spillere til truppen mandag mod IK Rosendal.

Men!! Og hold nu fast. Det blev til en fuld fortjent Støvring-sejr på 4-0 over de noget fysisk større spillere fra Skørping.

Vi spillede bold, snakkede sammen og var sikkerheden selv på bolden, og modstanderne var aldrig rigtig farlige - to reelle skud blev det til over hele kampen, hvilket vores målmænd tog sig kærligt af..

Første halvleg skulle vi lige finde hinanden, og midt i halvegen bragte vi os foran på et flot spillet angreb. Dernæst var der kun en vej. Vi kørte simpelthen Skørping træt med vores pasningsspil, og de var aldrig i nærheden af at kunne true os.

Anden halvleg var ren legestue. Vi fulgte slutningen af første halvleg flot op med godt spil, hvorfor vi endte kampen med en stensikker 4-0-sejr, der godt kunne være blevet større, hvis hvis vi havde været lidt mere kyniske foran målet..

Der var mange, der bejlede til kampens spiller, men særligt en spiller stak snuden frem som spilstyrende og god kommunikator. Sinne fik fortjent fidusen for en meget velspillet og klog kamp kronet med et flot mål. Stærkt!
Dog skal det siges, alle levede fuldt op til trænernes forventninger - man gav alt hvad man hver især havde i sig. SÅDAN!!

PS! Efter kampen var der ros fra den sorte dommer til vores mange fans. Han syntes, at opbakningen til et udehold var meget flot.