6-0 og klar til "finale" i sidste spillerunde

image U 14-piger C slog Farsø/Ullits IK 6-0 mandag aften og kan tage den endelige førsteplads i sidste spillerunde. Foto: Hanne Andersen
Af Brian Østergaard Larsen, træner for U 14-piger
04. juni 2019 kl. 12:11
U 14-piger C (8:8) gjorde sig med en flot 6-0-sejr hjemme over Farsø/Ullits IK mandag 3/6 klar til en direkte duel om den endelige førsteplads i sidste spillerunde, når rivalerne til den topplacering, Hadsund/Terndrup, tager imod SIF i Terndrup tirsdag 11/6 - læs mere her...

U 14-piger 8-mands var mandag 3/6 atter i kamp. Den her gang var Farsø/Ullits IK modstanderen, som blev slået med 5-1 i modsatte opgør.

Opstart og taktik:

Dagens taktiske oplæg var meget simpel. Det blev aftalt, at vi skulle kunne se hinanden i øjene efter kampen og have leveret det, vi kan som hold. Spillerne holdt aftalen og vandt med 6-0 i ren opvisning.

Første halvleg:

Vi lagde hårdt ud med at være totalt dominerende i alle spillets facetter, men Farsø/Ullits IK forsvarede sig godt, så vi fik ikke udbytte af overtaget. Der skulle et selvmål til i det 12. minut for at sætte os igang, men så gik det også stærkt. Det ene angreb efter det andet rullede ned mod gæsternes mål, mens vi samtidig var skarp i vores afslutningsfase. Vi scorede tre mål på blot fem minutter:

12. min: 1-0 Selvmål
15. min: 2-0 Sara Bjerregaard
17. min: 3-0 Julie Holm
22. min: 4-0 Emilia Liebach

Pigerne spillede på et meget højt niveau og førte fortjent 4-0 ved pausen, som blev fem minutter længere end normalt.

Anden halvleg:

Blev brugt til at eksperimentere en smule og give lidt pause til de spillere, som har spillet rigtigt meget i vores hårde program. Det kostede da også lidt i vores defensiv, da Farsø/Ullits IK fik et par halve chancer, men ikke mere end pigerne kunne takle det.

SIF-pigerne fortsatte det flotte spil og spillede sig frem flere gode muligheder, og vi fik scoret to mål yderligere. Det første mål kom i det 44. minut, da Sara Bjerregaard igen var med fremme og kunne score sit andet mål i kampen, og blot et minut senere scorede vi igen - den her gang var det Marie Lassen, der scorede et kanonmål.

Kampen sluttede fortjent 6-0 til SIF-pigerne. Med den her sejr lægger vi for alvor pres på Hadsund/Terndrup, som vi kæmper om førstepladsen med.

Jeg er mere end tilfreds med pigernes indsats. De fortjener kæmpe respekt. Vi trænere er stolte af og træne så dygtige nogle piger. Jeg vil samtidig benytte lejligheden til at rose Farsø/Ullits IK. De kæmpede virkelig alt, hvad de har lært - så stor respekt til dem.

Netop Hadsund/Terndrup møder vi tirsdag 11. juni kl.18.30 i Terndrup. Denne kamp er en direkte duel om førstepladsen, så kom gerne og støt SIF-pigerne.