Fin indsats af U 19-andetholdet

image U 19-andetholdet måtte se Randers Freja cementere 4-0-sejren med to sene fuldtræffere i kampens sidste 7-8 minutter forleden. Arkivfoto.
Af Jørn Eriksen
22. oktober 2016 kl. 09:41
Med hjælp fra fem U 17-spillere og to førsteårsseniorer lykkedes det midt i efterårsferien at få sat et U 19-andethold sammen til hjemmekampen mod topholdet Randers Freja, der sejrede 4-0 efter en god SIF-indsats. Læs mere her...

Det kneb gevaldigt med at kunne mønstre 13 mand p.g.a efterårsferien og en del spillere på ferie på diverse destinationer i ind- og udland, da andetholdet hos U 19-drenge forleden aften fik besøg af topholdet Randers Freja i U 19 1-rækken.
Men med hjælp fra fem U 17-spillere - Casper Henriksen, Kasper Moes, Jens Janum Riis, Andreas Pinstrup og Gustav Midtgaard - samt to førsteårsseniorer (årgang 1997) i skikkelse af Andreas Tarp og Jeppe Sørensen lykkedes det at stille med 13 mand i SIF-truppen.

SIF-truppen var dog uden en decideret målmand, så Andreas Tarp tog tjansen i de første 45 minutter, mens Jeppe Sørensen vogtede buret efter pausen. På sidelinjen vikarierede klubhusinspektør Kim Lyngberg som coach.

SIF-startopstillingen 4-1-4-1: Andreas Tarp - Jeppe Sørensen, Mathias Blad Krogh, Mads Munk Nielsen og Kasper Moes - Casper Henriksen - Jens Janum Riis, Frederik Lykke, Nikolaj Bøgh og Andreas Pinstrup - Gustav Midtgaard. Fra anden halvlegs start kom Christian Thomsen og Miklas Søgaard i aktion, og Andreas Tarp fik spilletid i marken, mens Jeppe Sørensen blev ankermand i målet.

- Jeg synes, SIF-holdet slap fint fra en vanskelig opgave mod et godt hold, der både kom med fin teknik og stor løbevillighed, siger Kim Lyngberg.
Og det sammenstrikkede SIF-hold holdt længe stand mod kronjyderne, der kom til Støvring med tre sejre i tre kampe i U 19-puljen, hvor der samlet spilles seks runder efter ombrydning fra U 19-Kvalifikationsrækken i efterårets indledning - SIF havde tabt deres tre første kampe.

- Vi havde godt humør på, og Randers Freja kom først på 0-1 kort før pausen samt 0-2 kort ind i anden halvleg. De scorede først til 0-3 og 0-4 i kampens slutfase - de sidste 7-8 minutter, så jeg syntes, SIF-spillerne gjorde, hvad de kunne mod en stærk modstander, og så kan man ikke klage. Vi fik selv én åben chance efter pausen, og den tilfaldt Miklas Søgaard. Inden pausen havde vi et udmræket hovedstød, og det blev også til "en halv" chance til Nikolaj Bøgh, men vi vidst godt på forhånd, at Randers Freja sandsynligvis ville dominere kampen, slutter Kim Lyngberg.

Altså samlet en opløftende præstation af U 19-andetholdet, der var uden 7-8 af de U 19-spillere, der kunne have været med, hvis ikke afbud p.g.a ferien var kommet i vejen.

U 19-førsteholdet spiller søndag 23/10 kl 14.00 i en anden U 19 1-pulje på udebane mod Storvorde-Sejlflod Boldklub. SIF-holdet bejler til at tage den førsteplads, der efter seks spillerunder kan udløse en plads i forårets U 19 Vest - det samme gør Arden/Rosendal og Aars IK. U 19-førsteholdet går i øvrigt ind i nogle afgørende dage i den sammenhæng - onsdag 26/10 kl. 19.00 gæster Aars IK Støvring i næstsidste spillerunde i denne pulje.