Flot 1-0-sejr til U 15-pigerne

image U 15-piger Mesterrække scorede hurtigt til 1-0 hjemme mod BIF/ØHIK/TGF, og den stilling holdt kampen ud.
Af Morten Bang Henriksen
10. maj 2017 kl. 23:46
U 15-pigerne i Mesterrækken spillede onsdag aften 10/5 et medrivende, intenst og ikke mindst meget velspillet opgør hjemme mod BIF/ØHIK/TGF. Det opgør samler en af SIF-trænerne, Morten Bang Henriksen, op på her...

Optakt og taktik til kampen hjemme mod Brovst IF/Øland-Halvrimmen IK/Tranum GF (BIF/ØHIK/TGF) onsdag aften 10/5 blev allerede lagt fast på træningsbanen dagen før, hvor der blev brugt meget tid på løbemønstre, så vi i højere grad kunne fremstå som et hold i både vores boldomgang og boldpres. Især når bolden var på modstandernes fødder, ville vi ikke se pres udført af en eller få spillere, men i stedet af et hold.

Det var også det overordnede tema i mødelokalet inden kampen, og det var derfor en fornøjelse at se forarbejdet overført til banen. Samtidigt synes vi, at Brovst kom lidt sent ud af omklædningsrummet, og de sidste ord inden kampen fra cheftræner Per Andersen og undertegnede var at starte i meget højt pres, da vi fornemmede, at modstanderne nok ikke var helt varme til kampstart.

Det udførte SIF-pigerne til perfektion, og vores tunge og hurtige pres gav bonus efter blot to minutter, da Nikita på fremragende vis sendte bolden i mål. SIF-pigerne fortsatte ufortrødent, og mens Brovst var sjældne gæster i vores ende, havde vi nærmest skydetelt i den anden ende. Brovst kan i den grad takke deres målmand for, at vi ikke scorede både to, tre og fire mål i første halvleg. Der var ellers god kvalitet i mange af vores afslutninger, og de ville være gået ind på de fleste andre målmænd.

Desværre måtte vi allerede tidligt i kampen sætte Kristine på bænken med en skade. Som angriber med en aggresiv spillestil giver hun aldrig forsvarsspillerne ro, og vi håber at vi fik taget hende ud så rettidigt, at hun hurtigt bliver klar igen.

Anden halvleg blev indledt lidt rodet de første 5-10 minutter inden, vi igen fik styr på afleveringerne. Det førte til mange gode angreb over fløjene, hvor Cecilia og Nikita i hver sin side ofte udfordrede deres direkte modspillere med held. Det held havde vi så deværre ikke i tilsvarende grad i feltet, hvor deres målmand igen og igen hev klasseredninger frem.

Det høje pres vi havde lagt på modstanderne, begyndte også at kunne ses på kræfterne til sidst. De sidste minutter begyndte at ligne overlevelse, og med først en misforståelse spillerene imellem i forsvaret to minutter inde i overtiden og dernæst et hjørnespark til Brovst blev det hele mere spændende til sidst end nødvendigt.

1-0 sejren til SIF-pigerne var fuldt fortjent, men den var desværre nogle mål for lille. Første halvleg var vores klart bedste halvleg længe (spørgsmålet er nok, om vi nogensinde har været bedre?).
Det er fedt - som træner - at se det, vi bruger tiden på på træningsbanen, også ses i kampene - tak piger!

SIF-truppen i 1-0-sejren: Anna Jørns Andreasen, Cecilia Rasmussen, Cecilie Bjerregaard kristensen, Emma Bech Sørensen, Emma Langballe Damgaard, Fie Sondrup Bols, Kristine Krogh Lyngby, Louise Munk Nielsen, Maiken W. B. Henriksen, Malene Skaarup Jensen, Mille Foldager Sørensen, Nikita Hartmann og Sarah Ørbæk Sørensen.