Flot start af U 12-drenge B

image U 12-drenge B efter den flotte sejr på 3-0 over IK Rosendal på udebane. Foto: U 12-drenge
Af Jens Røgen, holdleder for U 12-drenge B
03. maj 2019 kl. 12:28
U 12-drenge B skulle torsdag 2/5 ude møde IK Rosendal, hvor de havde en revanche tilgode fra et ufortjent nederlag i efteråret. Læs mere her...

Der var lagt op til et meget tæt opgør, som de forgangene indbyrdes opgør har været.

10 spændte SIF-drenge mødte op på Rosendal stadion, hvor de medrejste tilskuere mødte en kampbane uden ét eneste sted, hvor de kunne søge læ i den stride vind.

Kampens taktiske oplæg blev lagt med de samme fokusområder som altid. Vi skulle bare have den revanche.

Første halvleg:

Kampen blev fløjtet i gang. Drengene prøvede at tage téten i en halvleg, hvor de havde en stærk medvind.

Men Rosendal ville også være med, og lige fra kampens start var det en kamp, hvor der både blev spillet med muskler og bold, hvilket slog vores ellers til tider flotte spil i stykker, men nu var det heller ikke sådan SIF-drengene holdte sig tilbage på den konto. Der blev givet og taget, uden det var en svinsk på nogen måder.

Drengene forsøgte at spille iht. oplægget og ikke spille høje bolde frem eller for mange dybe stikninger, hvilket lykkes flot, og efter 10 minutters spil og flot opspil lagde bolden i Rosendals mål til 1-0 i SIF-favør. Herefter prøvede Rosendal at presse mere på, men SIF-drengene holdt koncentrationen og fik i den næste periode en hel del hjørnespark, som udmøntede sig i nogle store chancer. SIF var blandt andet tæt på at score direkte på hjørnespark, men ind ville bolden ikke. Så 1-0 til SIF ved pausen.

Anden halvleg:

SIF-drengene blev i pausen mindet om, at nu kom den stride modvind, og derfor skulle de sørge for at holde bolden langs jorden. De måtte på ingen måde begynde at bakke, når Rosendal kom fremad for så at give dem nogle tilfældige skudmuligheder.

Anden halvleg begyndte. Som forventet pressede Rosendal på, og der blev spillet med musklerne. Det tog SIF-drengene små fem minutter at vænne sig til den stride modvind, inden de igen var i den dominerende rolle. Spillet så virkelig godt ud, og der var et opspil, som startede fra SIF-drengenes målmand og alle rørte bolden, inden den lå i Rosendals mål, 2-0 til SIF.

Rosendal er et hold som aldrig giver op. Den ros skal de have, og det gjorde kampen til en af de rigtige gode kampe for de få tilskuere, som havde taget turen til Rosendal Stadion. De fik virkelig en kamp med megen fight, super flot spil, en hel del chancer og så ikke mindst endnu et flot mål til 3-0 midt i halvlegen, hvilket betød, at Rosendal fik en ekstra spiller på banen.

Dette betød intet. SIF-drengene var nu helt ovenpå og havde chancer til mere, men kampen endte 3-0.

Vi vil savne kampene mod Rosendal, såfremt dette bliver den sidste.

Jeg er meget glad for alle drengenes indsats. Alle spillede virkelig en god gang fodbold og stod sammen som et hold - også selvom det gjorde lidt ondt ind imellem.

Vi fik igen vist en stor fighterånd og løbevillighed for hinanden, og alle byder ind. Det er så godt gået af drengene. Tillykke med sejren.

Så efter en kamp, hvor der blev gået til vaflerne i alle nærkampe, hvor SIF startede i medvind og førte 1-0 ved pausen, indtager SIF-drengene nu førstepladsen i puljen efter to kampe med rent bur og en målscore på 10-0.

• Følgende 10 spillere var med hos SIF: Oliver C, Benjamin, Mikkel N, Elias, Sebastian SF, Mathias H, Malthe P, Mads A, Aleksander, Toke.