God sejr for U 14 Liga 2-drenge

image U 14 Liga 2 fightede sig til en fortjent 3-0-sejr hjemme mod ASV/Hadsund i SIF-holdets anden kamp i dette fodboldefterår.
Af Thomas Jensen
17. august 2017 kl. 15:25
Førsteholdet hos U 14-drenge i U 14 Liga 2 fik rettet op på 2-4-nederlaget i premieren ude mod Thisted FC, da det gjaldt hjemmekampen mod ASV/Hadsund onsdag 16/8. 3-0 vandt SIF-gutterne - det fortæller U 14-cheftræner Thomas Jensen mere om her...

Efter weekendens nederlag til Thisted FC skulle vi tilbage på sporet, og kravet var tre point hjemme mod et godt ASV/Hadsund-hold onsdag 16/8.

Gæsterne indledte kampen bedst og lagde et godt tryk på os, dog uden at komme til de store chancer. Midt i deres pres fik vi et hjørnespark, som Frederik Stenstrop scorede på.
Derefter fik vi kontrol på kampen og begynde at presse dem. Vi kom til et par halve chancer uden at blive farlige.

I anden halvleg var vi totalt dominerende, og vi fik rigtigt presset dem tilbage.

Midt i anden halvleg kom vi på 2-0 på et straffespark ved Emil Hjørringgaard, og ASV/Hadsund blev mere og mere desperate. Jo mere de forsøgte at genvinde kampen, jo farligere blev vi i vores omstillingsspil.

Kort før slutsignalet kom vi på 3-0. Magnus Åskar fik en friløber, som han satte ind i et tomt mål.

Lørdag 19/8 venter der en utrolig svær udekamp mod Hjørring IF med kampstart kl. 11.30.