Ren ungdoms-optur - U 16 puljevinder

image U 16 1-drenge slog Gug 4-2 og sikrede sig førstepladsen i sidste spillerunde. Foto: Rasmus Gissel
Af Gissel/Sindholt/Eriksen
15. oktober 2016 kl. 23:05
Det blev til en herlig lørdag - 15/10 - på drengesiden i SIF Fodbold, da U 16 1-drenge vandt deres pulje i sidste spillerunde, og første- og og andetholdet hos U 15-drenge sikrede eksistensen i henholdsvis U 15 Vest 2 samt U 15 1. Endelig fornyede andetholdet i U 14 1-rækken billetten til forårets U 14 1. Læs mere her...

Vi havde på forhånd hæftet betegnelsen "en vild weekend" på lørdag-søndag for flere af ungdomsholdene i SIF Fodbold, og på førstedagen flaskede det hele sig på bedste vis.

U 16 1-drenge skulle besejre Gug Boldklub i sidste spillerunde hjemme i Støvring for at skubbe St. Restrup IF væk fra førstepladsen, og det lykkedes:

U 16 1-drenge blev puljevinder med en sejr på 4-2. SIF-holdet havde ikke tabt siden, vi sidst mødte Gug, og Gug havde tilsvarende ikke vundet siden. Den forskel i selvtillid mellem de to hold kom til udtryk fra start. Vi sad tungt på første halvleg og førte 4-1 ved pausen. Selvom anden halvleg blev mere jævn, og Gug fik reduceret, var der aldrig tvivl om sejren, og champagneproperne kunne dermed springe i SIF-lejren.

U 16 1-truppen - spillerne nævnt i tilfældig rækkefølge - mod Gug i sidste spillerunde: Aske Gude Schmidt - Bjarke Reinert Hansen, Daniel Jensen, Emil Asp Nielsen, Jeppe Bloch Jensen, Kristian Løber, Marcus Kiefert Nonboe, Markus Pjengaard, Nicklas Bucio, Noah Overgaard Skouboe, Peter Søskov, Rasmus Nygaard og Simon Dahl Kamstrup Mikkelsen.

Førsteholdet hos U 15-drenge i U 15 Vest 2 sluttede efteråret af på udebane i Frejlev mod St. Restrup IF.
Og U 15 Vest 2 sikrede sig overlevelse i rækken med en sejr på 3-1.
SIF kom frygtelig uheldigt bagud, da målmand Kasper Niss ramte en modstander i ryggen, da han skulle sparke ud, og bolden røg i nettet. SIF-drengene bevarede dog dygtigt roen, og på to mål af Rami og et af Jeppe fik SIF en fortjent sejr, hvor SIF-gutterne generelt havde rigtig godt styr på kampen.

U 15-drengenes cheftræner Mikael Sindholt om kampen i U 15 Vest 2:
Vi sad på spillet i hele kampen. Styrede spillet og skabte masser af muligheder. Alligevel var det St. Restrup, der kom foran, da en tilbagelægning til målmand Kasper Niss blev jagtet af en modstander. Kasper sparkede væk, men desværre ind i ryggen på den hoppende modstander. Bolden sejlede i mål. Frygteligt mål at indkassere og hamrende ufortjent. Drengene fortsatte heldigvis dominansen, og det gav udbytte kort før pause. Jeppe Folden driblede og afsluttede, og riposten var Rami først på. 1-1 ved pausen.
I anden halvleg blev spildominansen endnu mere markant end i første halvleg. Vi sad totalt på modstanderen, der havde nok i at forsvare og cleare. 1-2- målet kom tidligt i halvlegen, da Jeppe igen driblede og afsluttede og denne gang kunne keeperen ikke gøre noget. 1-2. St. Restrup havde intet modtræk, og Rami lukkede opgøret efter 60 minutter på et flot hovedstød efter fremragende forarbejde af Christian Kold. Resten af kampen hyggede SIF-drengene sig lidt for meget med at drible, og derfor slap St. Restrup med et nederlag på 1-3. Klassekamp af SIF-drengene i min sidste kamp i spidsen for dem. Dejlig afskedsgave fra dem.

Andetholdet hos U 15-drenge i U 15 1-rækken sikrede sig eksistensen i forårets U 15 1 med en sejr hjemme i Støvring lørdag. U 15-andetholder vandt uden besvær 8-0 over HVH. Det lyste ud af drengene, at motivationen var som den skulle være, og i takt med at bulletinerne løb ind med, at Løgstør var bagud mod Hadsund, voksede selvtilliden, og de markante sejrscifre var ikke et mål for stort.

Andetholdet hos U 14-drenge i U 14 1-rækken klarede også skærene hjemme i Støvring denne lørdag takket være en 4-1-sejr over Arden IF i sidste spillerunde. Det var en stensikker sejr efter en god præstation, hvor SIF fra første til sidste fløjt skabte mange chancer. Arden fik godt nok udlignet, og vi skulle helt hen til det 55. minut, før vi kom afgørende foran, men vi var kampen igennem bedst.

- Generelt seks - når JS og Serie 3 tælles med denne lørdag - rigtig gode præstationer, der alle muliggjorde point, og først og fremmest var jeg godt tilfreds med den motivation og ro vores spillere gik til opgaverne med, siger SIF-sportschef Rasmus Gissel.

Søndag 16/10 gælder det U 17-drenge, der kan rykke op i U 17 2. division med en sejr hjemme mod Hjørring IF. Den kamp fløjtes i gang kl. 12.00. Endelig skal førsteholdet hos U 14-drenge i U 14 Vest 2 forsøge at sikre sig overlevelse i rækken ved at erobre point i Thisted mod Thisted FC. Der er kickoff til den kamp kl. 14.00.