Surt punktum for U 15 Vest 2

image Jubel efter en af topscorer Jeppe Foldens to scoringer i 2-2-opgøret hjemme mod Hobro IK. Foto: U 15-drenge
Af Joakim Nielsen
01. maj 2017 kl. 11:24
Føsteholdet hos U 15-drenge i U 15 Vest 2 var ét minut fra at sikre sig forårets første sejr i hjemmekampen mod Hobro IK, der imidlertid udlignede til 2-2 tre minutter inde i overtiden på fire minutter. SIF-cheftræner Joakim Nielsen samler her op på den kamp - læs mere her...

Støvring Stadion lagde lørdag middag 29/4 græstæppe til U 15-drenge Vest 2-kampen imellem Støvring IF og Hobro IK. En kamp, som begge hold skulle vinde for at kunne trække væk fra de to nederste pladser, der er lig med nedrykning til næste sæson.

SIF-mandskabets vante 3-5-2-opstilling var ændret til en 4-1-4-1 - tildels tilrettet dagens modstanders meget direkte spillestil. En meget svingende start på U 15 Vest 2-sæsonen skulle gerne resultere i en sejr imod et særdeles stærkt Hobro-hold. SIF-mandskabet var opsat på, at denne kamp skulle være vendepunktet, og resultaterne/heldet skulle gå vores vej.

SIF-startopstillingen, 4-1-4-1: Kasper Niss - Max Jørgensen, Robert Ørtoft, Nicklas Elvstrøm og Asger Olsen - Malthe Hannesbo - Nikolaj Christiansen, Christian Kold, Samuel Angelo og Mikkel Drejer - Jeppe Folden.
Indhopperne denne gang: Rami Omar, Peter Søskov og David Sandu.

1. halvleg:
Som altid, når man i Støvring IF møder Hobro, var der knald på, og tacklingerne fløj omkring på banen. Hobro satte sig på spillet fra dommerens første fløjt og fik derfor presset Støvring-mandskabet tilbage på egen banehalvdel - dog uden at være farlige foran SIF-målet. Et velspillende SIF-stopperpar, Robert Ørtoft og Nicklas Elvstrøm, stod rigtig stærkt og fik i den grad vist deres niveau.

Forløsningen kom efter 28 minutters spil, kynisk og klinisk afsluttet af Jeppe Folden - Jeppe bragte Støvring IF foran 1-0.

Pausestilling: 1-0.

2. halvleg:

Den føring holdt helt frem til det 61 minut, hvor Hobro IK afsluttede flot på en åben mulighed i Støvrings felt. 1-1. Med en skarp angriber på holdet, skal Støvring blot bruge en halv chance til at omsætte den til mål. Lige nøjagtig dette forstod holdets topscorer Jeppe Folden, som flot sparkede bolden i nettet på en ripost, efter Robert Ørtoft flot sparkede et kvalitetsfrispark. 2-1 efter 68 minutter.

Kampens dommer fik i løbet af kampen samlet fire minutter sammen, som naturligvis blev lagt oveni de ellers normale 70 minutter. Det udnyttede Hobro IK til at udligne til 2-2 tre minutter inde i overtiden.

Kampfakta:
Kampens spiller, Jeppe Folden
Mål 1-0: Jeppe Folden - Assist, Christian Kold
Mål 2-1: Jeppe Folden - Assist, Robert Ørtoft

Det var en total tom følelse at stå med efter denne kamp. Vi havde tre point i vores hule hånd men fik ikke lukket af i den anden ende - og så koster det på Vest 2-niveau. Alt i alt en fed kamp, hvor begge hold bød hinanden godt op til dans. I næste runde tager Støvring IF imod St. Restrup, mandag d. 8/5 kl 18.30 på Støvring Stadion.