Tæt på at give træner den bedste gave

image U 13-pigerne slutte foråret 2017 af i U 14-1-rækken ved at spille 1-1 hjemme mod Ommersyssel IF. SIF-holdet ville gerne have givet den ene af trænerne, Jan Ringstrømm (yderst til venstre) en sejr i fødselsdagsgave, og pigerne var sølle tre minutter fra at gøre det. Arkivfoto
Af Ulrik Kvist Rasmussen
12. juni 2017 kl. 11:45
U 13-pigerne, der er med i U 14 1-rækken, var tre minutter fra at give den ene af trænerne, Jan Ringstrømm, den allerbedste fødselsdagsgave søndag 11/6, da holdet sluttede foråret 2017 af hjemme mod Ommersyssel IF. Det fortæller en anden af SIF-trænerne, Ulrik Kvist Rasmussen, mere om her...

Søndag 11/6 tørnede SIF-pigerne ud i forårets sidste turneringskamp i U 14 1-rækken mod Ommersyssel. SIF-pigerne er som bekendt tilmeldt i U 14 1-rækken, fordi der ikke var plads i U 13. Til trods for alders- og ikke mindst størrelsesforskel har pigerne sæsonen igennem taget kampen glimrende op!

Ommersyssel mødte op til kampen med 9 spillere, og der blev derfor spillet 9:9. Støvrings startopstilling: Mål: Albina Kajtazaj; Forsvar: Jane Laustsen, Emilie Olesen, Mathilde Grøn; Midtbane: Laura Ringstrømm, Cecilia Rasmussen, Pernille Kristensen, Sinne Linnerup; Angreb: Dea Nimoni; Reserver: Sara Bjerregaard, Selma Rugaard, Marie Andersen.

Trænerteamet Jan Ringstrømm (foto herunder) og undertegnede styrede tropperne fra sidelinjen, og målet var klart: Giv Jan den bedst mulige fødselsdagsgave - en sejr!

Støvring spillede kampen igennem fremragende fodbold.

Målvogter og forsvar arbejde fremragende sammen. Der blev aldrig op i banen, og der blev bakket op igen og igen. Midtbanen blev udfordret af de fysisk overlegne spillere fra Ommersyssel. Men hvad gør man så? Man spiller da bare uden om dem!
Samspillet fungerede fantastisk, og alle var med i spillet. Det hørte til sjældenhederne, at der ikke var en spilmulighed til stede. På kanten af offside var Dea til stadighed farlig og udfordrede konstant. Støvring sad på spillet i første halvleg, og Marie og Selma gjorde stærke indhop på de to kanter. Desværre manglede skarpheden foran mål, og stillingen ved pausen var 0-0.

I anden halvleg fortsatte kampen som før pausen med det ene angreb efter det andet fra Støvring. Sara kom ind på den defensive midtbane, en plads hun normalt ikke spiller, men trænerne var sikre på, at Sara kunne løse opgaven, hvilket hun også gjorde uden nogen slinger i valsen.
Det skulle 62 minutter til, før det blev til scoring - efter flotte kombinationer i højresiden lagde Laura et indlæg ind foran feltet, hvor Cecilia bankede bolden ind til 1-0!
Umiddelbart efter målet brugte den største af Ommersyssels piger Laura som liggeunderlag, og trænerne valgte at tage hende ud for at være sikker på, at hendes ryg, som har drillet tidligere i sæsonen, ikke havde taget skade. Det var heldigvis ”kun” hendes arm og ben, der havde fået skrammer.

Føringen holdte desværre ikke til slutfløjtet. Tre minutter før tid brød Ommersyssels lynhurtige angriber igennem og udlignede til 1-1. Øv!
Helt imod spilfordeling og chancer måtte Støvring-pigerne nøjes med uafgjort.

Meldingen fra trænerteamet er klar: Pigerne har sæsonen igennem leveret en helt fantastisk indsats. Det har været en fornøjelse at træne Jer! Og en helt fantastisk udvikling har vi også været vidne til. Kampen søndag var den bedste hidtil, og det er ærgerligt at turneringen er slut!