Torden og lynild for en U 17-sejr

image U 17 Vest-drenge fik kampen afbrudt på grund af lyn og torden ved stillingen 1-1, men SIF-holdet kørte en sikker 4-1-sejr hjem over Skjold Sæby, da opgøret blev genoptaget igen.
Af Jakob Jensen
28. august 2016 kl. 23:27
Ikke engang lyn og torden kunne stoppe U 17-drenge Vest, der fortjent vandt 4-1 i hjemmekampen mod Skjold Sæby søndag 28/8. Her samler SIF-cheftræner Jakob Jensen op på den kamp - læs mere her...

Søndagens hjemmekamp for U 17-drenge Vest imod Skjold Sæby var turneringens anden kamp. Vi havde i midtugen fået udsat kampen imod LKB/Gistrup, da de ikke kunne stille hold.

Vi skulle forsøge at følge op på den flotte sejr i premieren ude over Thisted, og denne gang imod et hold, som burde være et niveau under os spillemæssigt.

Vi kom hurtigt foran 1-0 og havde også chancer til mere, men istedet fik Sæby udlignet til 1-1, som også var resultatet ved pausen.
Der var god stemning i pausen, hvor vi kunne mærke og troede på, der tre point ventede på os, hvis vi bare kørte på. Og vi fortsatte da også anden halvleg, hvor vi slap i første.

Kampen måtte dog afblæses efter 50 minutter og udsættes i 15 minutter, da et tordenvejr drillede.
Man kunne fristes til at tro, at det var Sæby, der havde bestilt det, da vi netop havde lagt et højere pres på dem, og der var optræk til en scoring.
Heldigvis kunne vi hurtigt efter den ufrivillige pausen se, at det ikke var os men Sæby, som havde fået trætte og kolde ben. Vi fortsatte bare, hvor vi slap og fik endda lagt et endnu højere pres. Og fuldt fortjent fik vi da også scoret tre mål mere til slutresultatet 4-1.

Igen en god holdpræstation med fed indstilling og attitude hos spillerne krydret med en del gode enkeltmandspræstationer.
Målene blev scoret af Gustav Midtgaard (2) og Casper Henriksen (2).

Med sportslig hilsen
Jakob Jensen, cheftræner for U 17-drenge i SIF Fodbold

Se og hør også den ene af de to dobbelte målscorere, Casper Henriksen, fortælle om kampen på klubbens Facebook-side, hvor sportschef Rasmus Gissel har haft en snak med ham, link lige herunder: