Tre minutter i drømmeland for U 16 Liga 1

image U 16 Liga 1-drenge var kortvarigt foran 2-1 efter pausen hjemme mod LKB/Gistrup, der imdlertid skruede op for gassen, så slutcifrene blev 2-6.
Af Jørn Eriksen
21. maj 2018 kl. 22:10
U 16 Liga 1-drenge førte - efter ni nederlag på stribe - 2-1 i tre minutter kort efter pausen hjemme mod LKB/Gistrup mandag 2. pinsedag, men gæsterne svarede igen, og slutcifrene blev lidt voldsomme set med SIF-briller, 2-6 - læs mere her...

Det er mentalt hårdt - som oprykker til den skrappeste række i årgangen - at have indkasseret ni nederlag på stribe, og derfor var glæden og gløden til at få øje på, da Max Jørgensen bragte U 16 Liga 1-drengene foran 2-1 to minutter efter pausen i hjemmekampen mod LKB/Gistrup mandag 2. pinsedag.

Han fik en god bold i dybden og omsatte i sikker stil muligheden til en føringstræffer, men tre minutter senere stod det 2-2, da den tidligere SIF-spiller Samuel Angelo stod for en kløgtig og veludført målgivende pasning til en medspiller ind i SIF's straffesparksfelt. Målscoreren tog et træk og bankede hårdt bolden ind ved fjerneste stolpe.

Og så gik det ellers lige lovlig stærkt nok.

Minuttet efter blev det 2-3, da en tværbold gik helt på tværs i SIF-feltet, og ved fjerneste stolpe havde en LKB-spiller let ved at sende bolden i nettet.

• SIF-startopstillingen mod LKB/Gistrup, 4-4-2: Kasper Buus Niss - David Sandu, Robert Ørtoft, Mathias Hougaard og Sune Gaardahl - Max Jørgensen, Malthe Hannesbo, Christian Kold og Mikkel Drejer - Nicklas Elvstrøm og Jeppe Bloch.
  • Indhopperne denne gang: Mikkel Guldhammer, Frederik Lapirtis og Andreas Hougaard.

Inden pausen var gæsterne kommet på 0-1 efter 15-20 minutter, mens Malthe Hannesbo stod for udligningen til 1-1 efter lidt over en halv times spil, da han dukkede op ved bagerste stolpe i kølvandet på et hjørnespark.

U 16 Liga 1-drengene har haft det svært i dette fodboldforår efter at være rykket op som toer i en pulje i U 16 Liga 2 i efteråret, og udover farvel til Samuel Angelo har holdet også mistet topscoreren fra efteråret, Jeppe Folden, til Randers Freja.

Det er dygtige, seriøse og engagerede spillere på SIF-holdet, men efter 2-3 i 2. pinsedag-opgøret mod LKB/Gistrup gik gassen af spillerne i de sidste 20-25 minutter, hvor 2-3 blev forvandlet til 2-6.

Det blev 2-4 i efterdønningerne på et hjørnespark fra Samuel Angelo fra højre side, og de to sidste LKB-scoringer kom i kampens døende minutter. Ved 2-5 fik SIF tildelt et straffespark, som desværre - set med SIF-briller - blev reddet af gæsternes keeper, og på det næste angreb blev det så 2-6 i de allersidste sekunder.

Med sejren kom LKB/Gistrup på 7 point på syvendepladsen med pointløse SIF under sig.

Hos SIF blev der skiftet flittigt ud/ind i løbet af kampen, så alle 14 kom i aktion.