U 16-drenge tog det første stik

image U 16 1-drenge slog St. Restrup IF 2-1 og tog et stort skridt mod en plads i forårets U 16 Mesterrække. Foto: U 16-drenge
01. oktober 2016 kl. 18:11
U 16-drenge kom fire point foran St. Restrup IF takket være 2-1 hjemme i topopgøret lørdag 1/10, og Gug på tredjepladsen tabte samtidig 2-4 til bundholdet Nørresundby FB. Læs mere her...

Det var lidt af en svendeprøve for U 16-drenge, da det lørdag 1/10 gjaldt topopgøret hjemme mod St. Restrup IF i U 16-rækken, men SIF-gutterne bestod den prøve takket være en 2-1-sejr.
Og med den sejr kom SIF-mandskabet fire point foran netop St. Restrup IF, og smilene i SIF-lejren blev sikkert ikke mindre, da det samtidig stod klart, at Gug Boldklub på tredjepladsen havde tabt 2-4 til agterlanternen Nørresundby FB.

Kun puljevinderne i U 16 1 rykker op i forårets U 16 Mesterrække, og SIF mangler nu kun at møde Gug, mens St. Restrup endnu mangler at møde Gug og Aalborg Freja.
Én ting står dog klart. SIF-mandskabet vinder puljen og snupper adgangsbilletten til U 16 Mesterrække med en sejr i efterårets sidste kamp, en hjemmekamp mod Gug. I så fald kan St. Restrup IF ikke skubbe SIF væk fra den oprykningsgivende førsteplads.

- Vi indledte nervøst og uden det rigtige flow i spillet mod St. Restrup IF, som vi gerne ville spille hurtigt pasningsspil med vægt på omstillinger imod, men efter 20 minutters spil kom vi foran 1-0. Jeppe Bloch, der var gået med frem, fik spillet bolden skråt bagud til Rasmus Nygaard, der sendte bolden i en blød bue og i mål, siger Anders Jacobsen, cheftræner for U 16-drenge i SIF Fodbold.
Kort forinden var Nicklas Bucio, der spiller fast for U 17-drenge som U 16-spiller, kommet på banen i stedet for Marcus Kiefert, der døjer lidt med bentøjet og spiller på skånekost.
Og indskiftede Nicklas Bucio øgede til 2-0 efter få minutter på banen. Han blev spillet fri af Rasmus Nygaard, og Bucio sendte bolden fladt i nettet.
SIF virkede til at have styr på kampen, men en lille blund i det 35. minut betød, at gæsterne fik reduceret til 2-1.

2-1 ved pausen.

I anden halvleg måtte SIF-keeper Aske Schmidt i flere tilfælde agere redningsmand - blandt andet på en friløber til gæsterne 12 minutter efter pausen. I det 63. minut kom SIF i undertal i 10 minutter, da Peter Søskov indkasserede et gult kort, men i den undertalsperiode fik Rasmus Nygaard en gylden mulighed for at score til 3-1 - men bolden gik lige forbi målrammen. Fire minutter før slutsignalet fik St. Restrup IF en stor chance, men de sparkede bolden over mål. To minutter senere fik Rasmus Nygaard SIF-holdets sidste mulighed for at lukke opgøret til 3-1 - men heldet var ikke ham i den situation.
Efter pausen kom Marcus Kiefert på banen igen - Daniel Jensen fik en pause hos SIF.

SIF-startopstillingen, 4-4-2: Aske Schmidt - Bjarke Reinert Hansen, Jeppe Bloch, Kristian Løber og Emil Asp - Marcus Kiefert, Peter Søskov, Rasmus Nygaard og Noah Skouboe - Daniel Jensen og Simon Mikkelsen. Bænken denne gang: Nicklas Bucio.