U 16-pigerne på ret kurs igen

image Anne Kibsgaard (t.h.) satte sejrsmålet ind på et straffespark i udekampen mod Nibe i U 16-pigernes Mesterrække. Arkivfoto
Af René Qvist
18. maj 2017 kl. 17:56
Mandag aften spillede U 16-pigerne på udebane mod Nibe Boldklub i Mesterrækken. SIF-pigerne havde lidt at bevise efter udekampen mod Gug Boldklub sidst, så SIF-holdet var spændt på hvilken måde, det ville komme i gang med kampen i Nibe. Det fortæller Rene Qvist, U 16-cheftræner, mere om her...

Og lad det være sagt med det samme. Det var et forvandlet Støvring-hold, der gik på banen.

Støvring sad på kampen fra start og spillede sig frem til flere chancer, men skarpheden havde ikke indfundet sig. Vi kom til 2-3 større chancer og burde have ført ved pausen, men ind ville bolden ikke.
I pausen snakkede vi om at blive ved med at spille bredt, true i bagrum og komme ud at løbe med deres midtbane.

Anden halvleg blev en meget lige affære, og Nibe Boldklub begyndte at komme til et par halve chancer.
Vi skulle hen til 20 minutter før tid, hvor der kom den største chance i kampen. Et hjørnespark fra Signe blev taget med hænderne i feltet, og dermed straffespark til Støvring. Anne blev sat til at sparke det, og hun satte bolden meget sikkert i nettet til 1-0 føring til SIF-pigerne.
Herefter bølgede kampen godt frem og tilbage, og Nibe kom til en kæmpechance, som Majken og Thilde i fællesskab fik afværget.

En meget lige kamp, men fortjent nok med en sejr til pigerne fra SIF. Pigerne skal nu spille kamp igen på søndag mod Randers Freja. Med en sejr er SIF-pigerne med i kampen om førstepladsen.

SIF-truppen mod Nibe: Thilde Møller Nielsen, Anne Kibsgaard, Emilie Godskesen Dam, Emma Søndergaard, Julie Frank, Katrine Andrea Jensen, Katrine Haals Stenvang, Majken Frost, Mathilde Holmgaard, Signe Olesen, Sisse Marie Holmgaard og Tanja Pedersen.