U 19-drenge kom over den første hurdle

image Rasmus Brendborg omsatte et straffespark kort efter pausen til en scoring til 2-0 for U 19 hjemme mod Sønderup/Suldrup IK Frem, og det blev også slutcifrene.
27. august 2017 kl. 17:12
U 19-drenge besejrede Sønderup/Suldrup IK Frem 2-0 hjemme i Støvring søndag 27/8 i U 19 Kvalifikationsrækken, og med den sejr holder SIF-mandskabet liv i forhåbningerne om at indløse billet til U 19 Liga 2 i den sidste halvdel af fodboldefteråret 2017 - læs mere her, friske fotos fra kampen....

SIF-mandskabet i U 19 Kvalifikationsrækken havde ikke råd til at tabe hjemmekampen mod Sønderup/Suldrup IK Frem søndag 27/8, hvis ikke gæsterne skulle hægte hjemmeholdet af i striden om at tjekke ind til U 19 Liga 2 sammen med førerholdet Aars IK i den sidste halvdel af fodboldefteråret 2017, og det blev da heldigvis også til den fornødne SIF-sejr.

2-0 blev slutcifrene efter 1-0 ved pausen, og med den sejr kom SIF-mandskabet op på 3 point for de første to af blot fire kampe inden ombrydningen til U 19 Liga 2 og U 19 Liga 3 - Aars IK er løbet med det ene adgangstegn ved at gøre rent bord i deres tre første kampe i puljen.

Inden pausen bragte Marcus Skovhus Pedersen SIF foran 1-0 på en assist signeret Jens Janum Riis, og kort efter pausen øgede midtbanespilleren Rasmus Brendborg til 2-0 på et straffespark.

SIF-startopstillingen, 4-2-3-1: Anders Dupont - Sebastian Meyer Poulsen, Frederik Pind, Casper Dyrholm og Rasmus Bøgh - Rasmus Brendborg og Casper Henriksen - Michael Rugren Andersen, Malthe Christiansen og Jens Janum Riis - Marcus Skovhus Pedersen.
Indhopperne denne gang: Kasper Møller Moes, Gustav Midtgaard og Andreas Pinstrup.

Alle 14 kom i aktion i et opgør, der ikke vinder skønhedpriser, men resultatet var også det vigtigste i det komprimerede kvalifikationsspil om pladser i enten U 19 Liga 2 eller U 19 Liga 3.

SIF-mandskabet virker ikke til at være helt oppe i de omdrejninger, spillerne kan præstere. Det virker noget uforløst, men flere kampe vil sandsynligvis gøre spillet bedre og bedre - det kan man da håbe.

Gæsterne var ikke specielt skarpe i deres spil på den sidste tredjedel af banen, og SIF var faktisk tættere på at udbygge føringen end modstanderne på en reducering.

Hos SIF døjede den ene af målscorerne, Marcus Skovhus Pedersen, en del med sin lænd og måtte lade sig udskifte allerede før pausen. Malthe Christiansen fik efter pausen slået luften ud af lungerne, da han faldt uheldigt ned efter en nærkamp i gæsternes straffesparksfelt - han kom også ud for at blive frisk kort efter.

Endelig spillede SIF-keeper Anders Dupont den sidste kamp for holdet i de kommende tre uger, hvor han skal til USA p.g.a sin uddannelse.

Hos gæsterne var en lille håndfuld tidligere SIF-spillere i aktion for Sønderup/Suldrup IK Frem. Det gjaldt Kalle Kragelund, Søren Smed, Marcus Gam Kok, Mathias Winther og Oliver Blach Vinter.