Én sejr fra en plads i U 17 2. division

image Jens Janum Riis stod for tre af scoringerne, da U 17 Vest - med 6-0 hjemme over Løgstør IF- gjorde sig klar til en oprykningsfinale i sidste spillerunde hjemme mod Hjørring IF. Vinderen af det opgør sikrer sig en plads i forårets U 17 2. division. Arkivfoto
Af Jakob Jensen
09. oktober 2016 kl. 23:40
U 17 Vest-drenge besejrede sikkert Løgstør IF 6-0 hjemme søndag 9/10 og er nu klar til oprykningsbrag om en plads i U 17 2. division hjemme imod Hjørring IF søndag 16/10 kl. 12.00 i sidste spillerunde. Her samler U 17-cheftræner Jakob Jensen op på kampen mod Løgstør IF...

Søndagens kamp på Støvring Stadion kunne vel betegnes som en slags “bonuskamp" efter, at vi i runden forinden havde opfyldt målsætningen for sæsonen, som var at blive i U 17 Vest-rækken.
Vi havde tabt den omvendte kamp i Løgstør med 2-0 efter vel nok sæsonens dårligste kamp. Det fortalte imidlertid ikke noget om styrkeforholdet, og vi gik da også ind til kampen denne søndag med følelsen af, at vi sagtens kunne slå dem. Kompakt i opstillingen, tætte markeringer og højt pres var kodeordene i oplægget.

Det kunne man dog ikke se i de første 10 minutter, hvor vi ikke var helt oppe i gear og stod for langt fra modstanderne, og vi vandt vel ikke en eneste duel. Man kunne godt se, at det var Løgstør IF, som havde kniven for struben og havde nedrykningen hængende over hovedet, dog uden at de blev rigtige farlige foran vores mål.

Og bedst, som man stod og overvejede at rokere lidt rundt for at få bedre fat, fik vi scoret et mål ud af ingenting. Simon Johansen sparkede et hurtigt udspark langt frem, og bolden fik lov at gå igennem deres to midterforsvarere og blive opsnappet af Niklas Bucio, som løb fra dem og satte den i kassen.
Og kort tid efter fik vi scoret til 2-0, da Kasper Moes på et indlæg fandt Jens Janum Riis ved bagerste stolpe, og han scorede sikkert.

Herefter stod der Støvring IF på det hele, og vi scorede også to mål mere inden pausen. Ved 3-0 målet var Niklas Bucio igen målscoreren denne gang sat op af Jens Janum Riis, og 4-0-scoringen satte Jens Janum Riis selv i mål på assist fra Gustav Midtgaard.

Der var selvfølgelig god stemning i pausen, men vi ville gerne mere og ville gerne hurtigt igang igen.
Fem minutter efter pausen fik vi scoret igen, da Jens Janum Riis med sit tredje mål flot sparkede den henover muren og op i krogen på et direkte frispark. Klasse.
6-0-scoringen stod Noah Skouboe for på en first-timer på en flad aflevering fra Jens Janum Riis. Bolden gik ind i det ene målhjørne takket være en skruet inderside.

Slutningen på kampen blev lidt rodet, og vi fik ikke scoret yderligere. Desuden brændte Løgstør IF endda et straffespark.
Men ellers igen en rigtig flot kamp af SIF-mandskabet, hvor vi efter en lidt sløv start (iøvrigt ikke den eneste kamp, hvor vi er startet langsomt) fik os spillet op og vandt fortjent med tålmodighed, godt spil og flotte mål.

Og som en ekstra gave til os, så besejrede Hjørring IF LKB/Gistrup/VFB/RKG (sammenslutningshold mellem LKB/Gistrup, Vaarst-Fjellerad Boldklub og RKG Klarup, red.) og dermed er der lagt op til finale søndag 16/10 i sidste spillerunde, når Hjørring IF kommer på besøg i Støvring.
Vinderen af den kamp rykker op i U 17-drenge 2. division til foråret - spændende opgave for os at slutte det hele af på.
Det oprykningsbrag om en plads i forårets U 17 2. division fløjtes i gang søndag 16/10 kl. 12.00 på Støvring Stadion, og vi håber på stor opbakning fra sidelinjen.

Med sportslig hilsen
Jakob Jensen, cheftræner for U 17-drenge i SIF Fodbold

Se og hør også en snak med tre-målsskytten Jens Janum Riis på klubbens Facebook-side. Sportschef Rasmus Gissel talte med Jens Janum Riis efter 6-0-sejren over Løgstør IF - link lige herunder: